In een traject op maat van 3-6 maanden

+ Help ik jou helderheid, focus & grip te krijgen op je business én leven
 

+ Heb je meer zelfvertrouwen en durf jij keuzes te maken die je helpen bij duurzame groei op alle vlakken
 

+ Heb je meer focus & richting in je business én je leven
 

+ Heb je verhelderende inzichten en nieuwe leiderschap-skills ontwikkeld

+Zie jij je business groeien, terwijl je energie en vrijheid overhoudt

+ Heb je meer richting in je business en je leven door een heldere missie & visie op basis van jouw unieke kernwaarden
 

+ Ervaar je weer lichtheid en plezier in je onderneming en leven
 

+ Ontvang je verschillende systemen en tools die je kunt gebruiken voor het automatiseren van je business en verhogen van focus & efficientie in je team of bedrijf

Certificaten & Ervaring van Anouk

8 jaar FinTech industrie, Start- to Scale-up ervaring binnen binnen Risk, Analytics & Product teams als Product Owner & Agile Team Coach.

 

+ 50 ondernemers, creatieve leiders & agile teams gecoacht 

Certified Life-Coach (UpStarter), Certified Agile Team Coach (UpStarter) , Certified Product Owner & Scrum Master (Scrum.org)

Wil jij ondernemen met meer flow, focus & duurzame resultaten óf beter samenwerken met je team?
Gebruik dan deze vragen om je coachvraag te formuleren en vraag je intake aan. Na het invullen van je intake formulier ontvang je binnen 1 week bericht via de e-mail, en wordt je uitgenodigd voor een kennismaking. Dit is een vrijblijvende en gratis call. Op basis daarvan zal ik je een voorstel doen. Mocht ik je niet kunnen helpen, om welke reden dan ook, dan zal ik mijn best doen om je door te verwijzen naar coach collega uit mijn netwerk. 
Liefs, Anouk

Meer over mindbenders coaching

Leren omgaan met een steeds veranderende wereld en weerstand en gericht werken aan wat wél mogelijk is. Coaching geeft richting in het maken van gezonde keuzes en helpt bewuster te worden van patronen en datgene dat je tegenhoudt om je doelen te bereiken. Het leert je om anders kijken naar de wereld en het loslaten van oude gewoontes. Dit helpt je om keuzes te durven maken en anders te denken zodat je nieuwe avonturen aan kunt gaan. Bouw aan een betekenisvol leven als ondernemer, team en als individu. Door coaching en persoonlijke ontwikkeling te combineren met vraagstukken uit je onderneming of team, creëer je waardevolle inzichten waarmee je leert om vanuit passie, een heldere missie én liefde te blijven werken en ondernemen. Het doel is succes op alle vlakken.

Als ondernemers en teamcoach kijk ik mee naar de vraagstukken uit je organisatie én persoonlijke leven. Hoe komen deze samen en waar zitten de knelpunten? Hoe creëer je structuur, balans, focus, helderheid en flow? Tijdens de sessies maken we gebruik van verschillende tools- en technieken om je bewuster te laten worden van overtuigingen en patronen die je tegenwerken. Ik help je om de antwoorden in jezelf te vinden. Daarbij help ik je om meer focus, energie en helderheid te creëeren binnen je onderneming en je leven. Enkel het aanbieden van tools en handvaten, zorgt niet voor duurzame verandering. Door middel van co-actief coachen stimuleer ik je daarom om je patronen te doorbreken en steun ik je in jouw proces.

Maximaliseer je vrijheid, tijd, resultaten én energie. Groei op een duurzame manier, op álle vlakken.

CONTACT 

Contact

Je vraag mailen? Laat hieronder je bericht en gegevens achter. 

Anouk Benders

Telefoon:

+31 (0) 6 17 86 26 19

BTW identificatienummer: 

207700916B01

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Yelp Icon

© 2018 MIND BENDERS. Gemaakt door Anouk Benders