CONTACT 

MIND BENDERS

Anouk Benders

+31 (0) 6 17 86 26 19

Aansluiten bij MIND BENDERS als coach of trainer? Neem contact met mij op!

© 2018 MIND BENDERS. Gemaakt door Anouk Benders

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Yelp Icon

Als life en business coach help ik jou om betere keuzes te maken die je helpen bij gezonde groei als ondernemer én als mens. Als coach beseed ik ruimte aan alle overtuigingen die jou, zowel als mens en ondernemer, kunnen remmen in je groei. Je weet wel waar je naartoe wilt, maar je voelt weerstand om tot actie te komen. 

Ik combineer mijn ervaring als life coach, team coach én jaren ervaring in de FinTech en eCommerce industrie als business analyst en product owner. 

Met welk vraagstuk loop jij als ondernemer of binnen je team en ben je benieuwd of coaching kan helpen? Laten we even kennismaken. Een kennismaking is vrijblijvend, op basis van jouw wensen doe ik je een voorstel voor een traject. Gewoon ene losse sessie boeken? Dat kan! Een sessie kost €75,- excl. btw en kan zowel online als op locatie in Amsterdam Oost. Neem contact me mij op via info@mind-benders.nl of el me even op 0617862619. 

Naast coaching voor ondernemers en teams, biedt ik ook 1:1 life-coaching aan. Hier heb ik een beperkt aantal plekjes voor per maand. Ook hiervoor neem je contact op voor een gratis én vrijblijvende intake. 

WHAT PEOPLE SAY

“Je hebt mij laten inzien dat weerstand vaak groei betekent. Zonder jouw sessies had ik in mijn comfortzone gebleven en niet de keuzes durven maken om mijn leven als ondernemer beter anders in te richten ”

- Jiannis. eigenaar Pigmenta &  PURE LEMON