top of page

Investeer in jezelf voor duurzame groei en succes op alle vlakken

Bijgewerkt op: 20 mei 2020


Investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft een positief effect op alles: je relaties, je gezin, sport, vriendschappen, je resultaten en zelfs op je gezondheid. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling maakt je gelukkiger en succesvoller. Je neemt controle over jezelf en je business in plaats van dat je laat leven of leiden door externe factoren.


Toch spreek ik heel veel ondernemers en creatieve leiders die niet in zichzelf investeren in een goede coach of training omdat ze het 'te duur' vinden of omdat ze in eerste instantie het gevoel hebben dat ze 'het zelf moeten doen'.


Dat is wat mij betreft de grootste valkuil voor ondernemers. Niet om hulp vragen, alles zelf willen doen en daarmee dus niet kwetsbaar kunnen zijn of verbinden. De frustratie van het blijven proberen en alle energie in iets stoppen waar je prima wat hulp bij kunt gebruiken heeft enorme impact op je energie én je zelfvertrouwen. Daarnaast beperkt het je persoonlijke én je bedrijfsgroei. Je kunt zelfs overspannen raken of op zijn minst gefrustreerd en gedemotiveerd. En dat zie je terug in je business en je klanten zien dat ook.


Energie is namelijk voelbaar. EN je concurrentie ontwikkeld zich wel, durft WEL kwetsbaar te zijn. Onthoud daarom dat kwetsbaarheid verbind.


Het begint bij kleine uitdagingen in je werk of privé, die vervolgens als een domino effect je hele balans omzeep helpen. STOP daarom met alles zelf willen doen, START met reflectie, kwetsbaarheid en vraag om hulp. Investeer in jezelf en je business!


Investeren in jezelf door midde val goede coaching of training heeft impact op je leiderschapskills, je zelfvertrouwen, je gezondheid, je energie en je persoonlijke groei. Dat draagt bij aan je doelen en resultaten.


JIJ bent je bedrijf en de kwaliteit van je eigen leven. Als jij in jezelf en je bedrijf durft te investeren laat je ook zien dat jij jezelf serieus neemt.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page