top of page

Stop met aanpassen aan alles en iedereen

Het is niet jouw taak om alles te zijn en te kunnen voor iedereen. De grootste utidaging voor ondernemers is om te kiezen voor een niche of ideale klant. Waarom is dit zo lastig?


Enerzijds omdat je er achter moet komen waar jouw unieke kracht ligt, anderzijds omdat het kiezen voor een bepaalde doelgroep ook angsten oproept. Nee zeggen tegen opdrachten, afspraken en klanten waar jij geen energie van krijgt en niet passen bij jouw kernwaarden zorgen juist voor duurzame groei. Het stoppen met aanpassen aan alles en iedereen en je in te houden zijn op de lange termijn heel goed voor je. Toch kan het eng zijn, uit angst om inkomsten te verliezen, harmonie te verliezen of om gekwetst te worden. Niet iedereen kan jouw ideale klant zijn.


Onthoud dat niet iedereen je aardig of leuk hoeft te vinden, niet iedereen koopt jouw product. DURF te kiezen. Juist door te kiezen leer jij je om je te onderscheiden en díe klanten aan te trekken die jou de meeste energie geven.


Kies dus:


Waar je energie naartoe gaat. Waar je goed in bent en in wilt groeien. Wie jouw ideale klant is. Welke mensen het beste in jou naar boven halen.

Waar je JA tegen NEE tegen zegt.


Kies voor jezelf. Leef een vrij, liefdevol en autonoom leven. Bouw een succesvol bedrijf vanuit jouw passie, unieke kracht en flow.


Voorkom een burn-out, frustraties en dat je vastloopt in je werk, je bedrijf of je leven. Ken je grenzen en maak keuzes. Juist door alles te willen zijn en kunnen kom je stil te staan.
Als missie & mindset coach help ik ondernemers en teams met persoonlijk leiderschap, focus en helderheid in hun leven én bedrijf. Benieuwd wat wij samen kunnen bereiken? Laten we een half uurtje vrijblijvend sparren. Stuur me een berichtje via info@mind-benders.nl19 weergaven0 opmerkingen
bottom of page