1-1 Coaching voor executives, managers & leiders van snel veranderende organisaties.

In een traject op maat van 3-6 maanden:

+ Help ik jou helderheid, focus & grip te krijgen op je business én leven
 

+ Heb je meer innerlijke rust én zelfvertrouwen en durf jij keuzes te maken die je helpen bij duurzame groei op alle vlakken
 

+ Heb je meer focus & richting in je business én je leven
 

+ Heb je verhelderende inzichten en nieuwe leiderschap-skills ontwikkeld zodat jij jezelf meer misbaar kunt maken binnen de organisatie

+Zie jij je business groeien, terwijl je energie en vrijheid overhoudt

+ Heb je meer richting in je business en je leven door een heldere missie & visie op basis van jouw unieke kernwaarden
 

+ Ervaar je weer lichtheid en plezier in je onderneming en leven
 

+ Heb je verschillende systemen en tools onder de knie die je kunt gebruiken voor het automatiseren van je business en verhogen van focus & efficientie in je team of bedrijf

_MG_8731.jpg

Certificaten & Ervaring van Anouk

9 jaar FinTech industrie, Start- to Scale-up ervaring binnen binnen Risk, Analytics & Product teams als Product Owner & Agile Team Coach.
 
+ 80 ondernemers, creatieve leiders & agile teams gecoacht 

Certified Life-Coach (UpStarter), Certified Agile Team Coach (UpStarter) , Certified Product Owner & Scrum Master (Scrum.org)

Wil jij ondernemen met meer flow, focus & duurzame resultaten óf beter samenwerken met je team? Laten we gratis & vrijblijvend sparren:
Gebruik dan deze vragen om je coachvraag te formuleren en vraag je gratis intake aan. Na het invullen van je intake formulier ontvang je binnen 1 week bericht via de e-mail, en word je uitgenodigd voor een kennismaking. Dit is een vrijblijvende en gratis call. In 30 minuten geef ik je concrete tips en inzichten mee waar je al direct mee aan de slag kunt. Op basis daarvan zal ik je ook een voorstel doen. Mocht ik je niet kunnen helpen, om welke reden dan ook, dan zal ik mijn best doen om je door te verwijzen naar coach collega uit mijn netwerk. 
Liefs, Anouk

Herken jij dit?

 

+ je loopt achter de feiten aan, raakt je overzicht kwijt

+ je hebt het gevoel dat je tijd te kort komt om echt AAN je bedrijf en de dingen te werken die er toe doen

 

+ je doet (te) veel zelf, vraagt weinig om hulp en/of moeite met loslaten

 

+ de veranderingen in je bedrijf brengen uitdagingen met zich mee (groeipijn)

 

+ je ervaart chaos, stress, (werk) druk en onrust

 

+ te weinig tijd (om echt AAN je bedrijf en de dingen die ertoe doen te werken)

 

+ samenwerkingen lopen niet altijd lekker, je ervaart meer conflicten/ frustraties

 

+ je balans is ver te zoeken+ lage energie/ moeheid, je piekert veel, slaapt slecht(er)

 

+ je voelt dat er meer uit je huidige rol/ situatie te halen valt

 

+ je wilt meer tijd en rust in je hoofd

 

+ je wilt meer loslaten/ overdragen, maar je weet nog niet waar en hoe je daarmee kunt beginnen

Kun jij een of meerdere voorbeelden aanvinken? Dan is het NU tijd voor jouw gratis sparring call. Ontdek in 30 minuten wat jij nodig hebt voor meer rust in je hoofd en tijd over kunt houden!

Meer over mindbenders coaching

Leren omgaan met een steeds veranderende wereld en weerstand en gericht werken aan wat wél mogelijk is. Coaching geeft richting in het maken van gezonde keuzes en helpt bewuster te worden van patronen en datgene dat je tegenhoudt om je doelen te bereiken. Het leert je om anders kijken naar de wereld en het loslaten van oude gewoontes. Dit helpt je om keuzes te durven maken en anders te denken zodat je nieuwe avonturen aan kunt gaan. Bouw aan een betekenisvol leven als ondernemer, team en als individu. Door coaching en persoonlijke ontwikkeling te combineren met vraagstukken uit je onderneming of team, creëer je waardevolle inzichten waarmee je leert om vanuit passie, een heldere missie én liefde te blijven werken en ondernemen. Het doel is succes op alle vlakken.

Als ondernemers en teamcoach kijk ik mee naar de vraagstukken uit je organisatie én persoonlijke leven. Hoe komen deze samen en waar zitten de knelpunten? Hoe creëer je structuur, balans, focus, helderheid en flow? Tijdens de sessies maken we gebruik van verschillende tools- en technieken om je bewuster te laten worden van overtuigingen en patronen die je tegenwerken. Ik help je om de antwoorden in jezelf te vinden. Daarbij help ik je om meer focus, energie en helderheid te creëeren binnen je onderneming en je leven. Enkel het aanbieden van tools en handvaten, zorgt niet voor duurzame verandering. Door middel van co-actief coachen stimuleer ik je daarom om je patronen te doorbreken en steun ik je in jouw proces.

Maximaliseer je vrijheid, tijd, resultaten én energie. Groei op een duurzame manier, op álle vlakken.